ΓΑΜΟΣ

Γάμος Θεσσαλονίκη
Στην ομορφότερη στιγμή της ζωής σας που όλα πρέπει να είναι προσεγμένα και μοναδικά. Εμείς βάζουμε το μεράκι μας για δημιουργία και πολλή φαντασία και με την δική σας συμβολή όλα τη μοναδική αυτή μέρα θα καταπλήξουν εσάς και τους καλεσμένους σας .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Γαμήλια τούρτα: Η γαμήλια τούρτα αναπόσπαστο κομμάτι της ξεχωριστής αυτής ημέρας.

Συμβολίζοντας την γλυκιά ζωή που μόλις ξεκίνησε, κάθε τούρτα μπορεί να είναι διαφορετική ανάλογα με το στυλ του ζευγαριού το ύφος και το χρωματισμό της όλης τελετής. Μια τούρτα παραδοσιακή και φινετσάτη ή εκκεντρική μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη τις βραδιάς. Ακόμη και το γλυκό των καλεσμένων προσαρμόζετε στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Catering: Το τμήμα catering αρτοζαχαροπλαστείων «Τσαρουχά» αναλαμβάνει την οργάνωση ενός μικρού ή μεγαλύτερου party όπως εσείς το ονειρεύεστε. Οι υψηλού επιπέδου γαστρονομικές δημιουργίες μας καθώς και οι τιμές μας σίγουρα θα ικανοποιήσουν εσάς και τους καλεσμένους σας.

Λοιπές υπηρεσίες: Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλίασε μικρές γλυκές μπομπονιέρες για το κέρασμα πριν την τελετή ή τον αρραβώνα σας. Αναλαμβάνουμε επίσης τον εξωτερικό στολισμό της εκκλησίας και βέβαια τον στολισμό της δεξίωσης. Μπεζέδες – σοκολατάκια και πολλά κουφέτα κάνουν τον στολισμό πολύ ιδιαίτερο.

Κλείνοντας ένα δοκιμαστικό ραντεβού είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε ώστε κάθε σας όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Οι υπηρεσίας μας και κυρίως οι τιμές μας θα σας καταπλήξουν.

Η οργάνωση του γάμου σας σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης καθώς και Χαλκιδικής, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας με ένα τηλεφώνημά σας μπορεί να αποτελέσει δική μας υπόθεση.